Koppla upp dina
laddboxar

Qubit hjälper vi dig att jämföra och hitta rätt företagstelefoni för ditt företag. Vi erbjuder även kostnadseffektiva och anpassningsbara IoT-lösningar. Med vår plattform får du en enkel och prisvärd hantering av IoT SIM-kort, där du enkelt kan övervaka och administrera dina SIM-kort. Vi guidar dig till rätt lösning som är anpassad efter just er bransch och behov.

Boka möte

IoT Connectivity

Med M2M / IoT SIM-kort från Qubit får du tillgång till alla mobilnät med ett enda SIM-kort, alltid uppkopplat mot det starkaste lokala nätverket. Vi erbjuder enkel och effektiv mobildataöverföring för både lokala och globala IoT-applikationer för företag. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda hårdvarulösningar som är anpassade efter just ditt företags behov för att maximera effektiviteten och pålitligheten i dina IoT-lösningar.

Kom igång med IoT
Två personer kollar på en mobil
Kontorsarbetare kollar på sin mobil

Företagstelefoni

Vi på Qubit hjälper vi dig att navigera bland marknadens ledande alternativ inom företagstelefoni. Oavsett om du behöver jämföra mobilabonnemang eller hitta den bästa mobila växeln för ditt företag. Från molnväxlar till mobilabonnemang, vi har lösningar som passar alla dina behov, och säkerställer en smidig och problemfri upplevelse inom telefoni och kommunikation.

Våra telefonilösningar
SIM-kort med Qubits logotyp

Ett SIM för all uppkoppling

Vi erbjuder M2M-SIM, eUICC samt router — Allt du behöver för att komma igång med din IoT. Våra tjänster är prisvärda och flexibla, anpassade efter era behov för att skapa affärsnytta.

Case

Se hur IoT förändrar industrier

Qubit - Förenkla dina IoT behov

Vi på Qubit vill göra övergången till ett smart samhälle smärtfritt genom att samla hela IoT Connectivitets frågan på ett ställe. Lär känna oss och upptäck hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.

Lär känna oss
Kontorsarbetare som ler och pratar i en halvcirkel

2G- och 3G-nedstängningen

Snart så stängs 2G- och 3G-nätverken ned. Vi på Qubit kan hjälpa dig att säkerställa din övergång till mer moderna nätverk. Läs artikeln för att förbereda dig genom att uppgradera dina nätverk, eller kontakta oss direkt så hjälper vi dig genom hela processen.

Uppgradera ditt nätverk

Vill du veta mer?

Ring, maila eller fyll i formuläret så återkopplar en av våra kollegor och hjälper er att ta fram ett förslag.