Skip to content

Partners

Qubit samarbetar med ett stort nätverk av partners på alla fronter.

Vår grundidé är att vara oberoende på marknaden och sköta förhandlingarna åt våra kunder. På så sätt kan vi leverera bästa lösningen för våra kunder till bättre priser!

Vi har även samarbeten med experter på de områden som kompletterar våra tjänster för att kunna leverera en helhet och få våra kunders verksamheter fungerande utan strul. Våra kunder behöver inte ha kontakt med flera aktörer som i sin tur inte kommunicerar bra med varandra. Berätta om erat behov så tar vi hand om det och levererar helheten!

På Qubit handlar allt om samarbete. Vi samarbetar med både våra partners och våra kunder för att skapa helhetslösingar där allt fungerar synkroniserat. Genom ett proaktivt engagemang säkerställer vi att våra lösningar fortsätter att fungera dag ut och dag in med vår personliga hjälp bara ett samtal bort. Vi utmanar IT- och telekomjättarna genom att finnas där för kunden!

Några frågor, tveka inte.

Är du intresserad av våra tjänster och vill ta del av ytterligare information? Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig så snabbt vi kan.

Är du kund eller kanske funderar på att bli? Ta hjälp av formuläret så kontaktar vi dig.